luni, 27 aprilie 2009

Shake it, baby

Fireste, despre cutremur. 5.4 grade pe scala Richter.

Media (i.e. televiziunile in mod special) s-a isterizat ca de obicei.
Mai mult decat atat, isteria pe care-au creat-o au intretinut-o si a amplificat-o pana unde a vrut muschii lu moderatorii si redactorii.
De ce? Fin'ca aduce si mentine audienta si implicit bani, fireste. Ka-ching.

Emisiuni de cateva ore, cu invitati speciali si specialisti care mai de care. Nu-l includ pe d-l Marmureanu, cred ca a fost singurul personaj care avea ce cauta pe sticla la momentul respectiv. si care a spus la obiect ceea ce avea de spus si a incercat sa modereze isteria moderatorilor.

Acum incep emisiunile despre isteria cutremurului. Isterie care-a fost creata si alimentata de...? Aud...?
Care cat de nasoala e situatia si cate cladiri stau sa cada in Bucuresti si de ce s-au blocat retelele telefonice. Pai s-au blocat fin'ca toti bizonii suna pe mama soacra s-o intrebe 'esti bine? n-ai murit? pacat. te-ai zgaltait frumos? io da'.

Nici nu stiu cum sa-i numesc. Dobitoci, oligofreni, imbecili? De lacomi stie toata lumea ca sunt.

Si, in direct, tocmai ce se petrecu un cutremur de 6 grade pe scala Richter in Mexic. Pe iRealitatea, imagini live preluate de la CNN, cu oameni ce ies bine mersi linistiti din cladiri si se indreapta spre zonele mai mult sau mai putin verzi ce despart sensurile de mers ale soselei. Insa dobitocul de mediator nu se poate abtine 'Priviti, oameni panicati in Ciudad de Mexico, oameni ingroziti de cutremurul ce tocmai a avut loc samd'. Mai avea putin si-l confundam cu Dan Diaconescu indirect.

Profesionistii pizdii. Pardon my french.

Niciun comentariu: