marți, 9 septembrie 2008

Sa vina odata!

O sa muriti cu tontii bre trogloditilor.
Ma tot uit pe ici si pe colo pe site-urile de stiri la sperietoarea zilei i.e. LHC si experimentele pe care le va efectua.
Companiile media (TV/radio/ziare/net) par a fi (eu sunt convins ca asa este) pline de cretini si imbecili care nu au nici cea mai mica tangenta cu ceea ce e cunoscut sub numele de jurnalism. Dovada e facuta - in cazul de fata - de forma si fondul stirilor privitoare la LHC si experimentul programat initial pe 10 septembrie 2008. Sau daca au vreo tangenta cu jurnalismul o lasa dracului deoparte pentru banii pe care-i aduc direct sau indirect audienta si traficul.
Vorbeam de stirile privitoare la LHC. Imposibil pentru cei care le-au redactat sa se abtina in a baga un fitil. Unu' mic, acolo, ceva minor si insignifiant cu sfarsitul lumii si cu oamenii astia de stiinta care-or sa ne bage-n groapa pe toti.
Stirile ca stirile. Comentariile-s alea de cosmar. Fanatici religiosi, resemnati sau revolutionari, profeti cu 4 clase, fatalisti si pur si simplu idioti care simt nevoia sa spuna ceva. Nu conteaza ce. Nici ca au ce sa spuna.
Mai nou s-au trezit si o mana de politicieni romani sa protesteze impotriva LHC. Nu pentru ca inteleg ce se petrece acolo si au argumente serioase pentru a-si sustine protestul. No frackin' way.
Pur si simplu pentru ca e de actualitate si suntem intr-un an electoral, asa ca hai la miting fratilor.

Iar in toata galagia generala a celor de mai sus o mana de oameni rationali nu stiu cum sa mai faca sa-i faca sa inteleaga despre ce e vorba.
Jos palaria pentru rabdarea si intelegerea de care dau dovada. Eu n-as fi in stare.

Niciun comentariu: